Vazno obavestenje za korisnike

27.april 2020.

Postovani korisnici, Obavestavamo Vas da je 01.maja 2020. izvrseno ujedinjenje firme TRON DOO i SRB Digital doo. Cilj je pruzanje kvalitetnije internet usluge, sirenje mreze i veca ponuda internet paketa. TRON DOO internet mreza i dalje nastavlja da radi kao i do sada, s tim sto ce se u narednom periodu maksimalno raditi na unapredjenju i razvoju mreze, sto ce nam omoguciti da korisnicima pruzimo kvalitetnu uslugu. Sto se tice podrske, servisa, kontakata sve ostaje nepromenjeno. Fakture cete ubuduce dobijati od SRB Digital doo - RJ Tron doo. Nadamo se da da cemo i dalje uspesno saradjivati na obostrano zadovoljstvo.

 

28.oktobar 2020.

Od 1. novembra 2020. godine, korisnici kablovskog operatora "TRON DOO" i "SRB DIGITAL" postaju sastavni deo kablovskog operatora "Moja Supernova". Od tog trenutka, korisnici ce nastaviti sa koriscenjem usluga televizije, interneta i telefonije u okviru kablovskog operatora "Moja Supernova", koji na trzistu posluje u okviru brenda "Supernova".

Za vise informacija mozete posetiti najblizu mts ili Supernova poslovnicu, posetiti nas sajt www.mojasupernova.rs ili pozvati nas kontakt centar na broj 19911.

 

Vasa Supernova      

TRoN Mail